tirsdag 29. januar 2013

Mitt gamle te-bord

I dag har jeg lyst til å vise dere et bilde av det fine, gamle te-bordet jeg fikk etter mormor og morfar. Ingen andre hadde lyst på bordet etter dem, så jeg ble jo kjempeglad da jeg fikk beskjeden om at jeg skulle få det.

Det står en del flere møbler hjemme hos meg etter dem også, men i dag er det dette dere får se.

Nå kjenner jeg ikke historien til dette bordet annet enn at det sto hjemme hos mormor og morfar. Det var hakkete og slitt da det kom hjem til meg. 

Hakkete og slitt er det forsåvidt enda, men det har fått noen lag med maling type eggehvit. Det begynner å bli noen år siden det kom i hus hos meg, så jeg har laga noen merker her og der, jeg også.

Den søte lampen som står på bordet er et bruktfunn (kr 35,-) fra bruktbutikken her i byen. Absolutt ikke min smak, men det var noe med den... Derfor måtte jeg bare ha den med hjem. Vil tro det er flere som har vært borti akkurat det der..? ;)

Boksen jeg har stående under bordet brukes til oppbevaring av tennbriketter, fyrstikker og annet som er kjekt å ha når man skal fyre i ovnen. Den er kjøp på nille. Nedi der har jeg plassert en liten plastboks (som passer akkurat) for å gjøre den litt stødigere og lettere å holde ren.


Oldeforeldre og besteforeldre har endelig fått en fin plass i stua.

Ha en fin dag, alle sammen.


2 kommentarer:

hill`s interiørblogg sa...

Nydelig bord... Og så er det så artig å ta vare på de gamle tingene som har vært i familien.
Ha en flott tirsdag.
Klem fra Hill-Iren

Glassveranda sa...

Et flott gammelt bord! -Kjempegøy med slike gamle ting som har vært i familien! :)) Jeg har mye etter både besteforeldrene og oldeforeldrene mine, -møbler og gjenstander med historie, karakter og "sjel"! ;)

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails