lørdag 5. januar 2013

Litt nytt...

Jeg fant et par nye ting i byen i dag... Hadde jeg ikke hatt gavekort, så hadde jeg neppe kjøpt det jeg kjøpte. Men, når den nå har fått sin plass på kjøkkenbenken, så er jeg veldig fornøyd.

Sånn var det før...

Sånn er det nå.

"Home" er en boks med fire kjekke skuffer. Nå har jeg te-poser og steviosa i den ene skuffen og kaffepads i en annen skuff. Kjekk sak som jeg fant på interiørbutikken BIG her i Mosjøen.

Kroner fra Nille.

Før jul kjøpte jeg den store kronen og i dag fant jeg endelig den lille utgaven! De er så søte! Etter hvert skal jeg finne meg en passende grønnplante til den store kronen, - det tror jeg blir bra!Jeg har forresten en plan om å male flisene oppom kjøkkenbenken, for de er ikke helt i stil med fargen på skapene... Jeg har et kjempegammelt kjøkken som jeg har malt skapdørene på. Så, jeg tenker at jeg tar med  meg fargeprøven på fargen jeg har og finner noe som passer bedre.

Det skal jo være mulig å male fliser..? Disse er ikke helt glatte, så jeg håper det "bare" er å vaske ned, grunne og male... ;) Noen med erfaring der ute?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei! Så fine nye saker du har her!! :) Kronene var kjempesøte ;) Jeg har kjøpt mine hos Ellos, utrolig hvor vi finner slike søte saker, hihi. Fliser er helt fine å male på, jeg har malt både på kjøkken og under ovnen på stua. Vask-grunn-mal, akkurat som du sa ;) ha en fin søndag! klem, Edel

Mailinn`s interiørblogg sa...

veldig fine de kronene, såg også på de flør jul. (den store) men fant ingen plass jeg kunne plassere de. Angrer litt nå. for de er nydelige;) den hylla du hadde jøpt deg så veldig kjekk ut;)

Glassveranda sa...

Å flotte kroner!! Vil ha til lysthuset! 8)) Fint med gavekort når det nærmer seg januarsalg! ;)) Ja fliser kan fint males: Vask (skur) - Avfetting (gnikk glisene med rødsprit) - grunning - maling (blank, glatt, uten porer). Litt jobb, men blir nok supert etterpå! Lykke til, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails