tirsdag 15. januar 2013

"Retrolamper"

Hva sier dere, medbloggere?
....
Disse er vel retro nok til å bli kule? Jeg har i alle fall bestilt meg to sånne til stuevunduet mitt (he-he). Blir de for ille, så kan de brukes på soverommet. - Eller så kan de sprayes i annen farge. ;)

:)

5 kommentarer:

Black Feathers sa...

Heisann. ;) Jeg synes sånne lamper er stilige. Så er det jo bare å male dem hvis du ikke blir fornøyd. ;)
Ha en fin kveld. ;)
Eline. ;)

Julie sa...

Jo, de er kule!
Jeg ville sprayet de i noe mer fargerikt, men for det hadde passet bedre inn hos meg.
Gleder meg til å se de i vinduet ditt!!
Ønsker deg en NydeligFlott kveld!
Klem fra Julie :-)

Mailinn`s interiørblogg sa...

heisann;) er ikke noe glad i gull så disse ville nok ikke passet helt inn hos meg. Men i hvitt, eller sølv messing hadde de kanskje funket;) blir spennende å se når de har kommet på plass hos deg;)

Fossestua sa...

Husker besteforeldrene mine hadde slike. Jeg syntes det var de vakreste lamper i verden! Om sommeren når sola skinte på de, så danset de vakreste prismefarger rundt om i stua og jeg husker jeg var helt bergtatt av dette. Far forklarte hvorfor det ble slik, men jeg tenkte det måtte være magi. I mørketia når lampene var tent, funklet prismene som diamanter og laget så fine mønstre i vinduskarmen. Ahhhh, gode minner :). Kunne godt tenke meg slike i vinduene inne på garderobe-rommet :)

Glassveranda sa...

Besteforeldrene mine hadde også slike! :)) Tror det hang en slik i hvert vindu i gammelstuen, ja de glitrer så flott i solen slik Lise så fint beskriver her ovenfor! :)) Men en annen ting er at hus med lys i vinduene er også så utrolig koselige sett utenfra! :o))

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails