onsdag 16. januar 2013

Mine nye vinduslamper

Jeg gikk for en litt sånn "retro" look når jeg nå måtte finne ny belysning til det ene stuevinduet mitt. Hos meg er det hengelamper i nesten alle vinduene... Og av og til trengs det en utskiftning, - sånn som nå.

En stund prøvde jeg meg uten belysning i dette vinduet, men det ble ikke bra. Det var vel heller på tide å få bytta ut denne gamle lampa hvor lyspæren stikker nedenom skjermen.

Sukk...

Helt okei, - den lyser jo.
(he-he)

Men nå er den altså skiftet ut, - til slutt. Jeg har lett og lett og lett for å finne noe som kan passe. Det er jaggu ikke lett! Til slutt falt altså valget på disse to...

Her er de nye!
Krystaller og greier!

Jeg er ikke noe særlig glad i gull, men disse var heldigvis ikke gullfarget.


Husker at farmor hadde slike da jeg var liten jente og jeg var veldig fascinert av dem og det nydelige lyset de gav. Ja og selvfølgelig de fine krystallene, da... Det er vanskelig å få til et skikkelig bilde, men det ble ganske bra. Lyspærene jeg hadde liggende var for sterke, så de skal byttes ut i noen svakere når jeg har fått vært på handel.

Ellers her, så kan dere se uglelampen min, mumihusene mine,  Kähler-lyshusene jeg fikk til jul, vegguret jeg er så glad i litt annet stæsj (he-he).

Gardinene i stuen min er grå. Litt kjedelig, kanskje? Men, alt passer jo til grått og så syns jeg den er en god farge. Brunt og meg går ikke så veldig godt sammen. ;)

U-huu...


Ha en fin kveld.

3 kommentarer:

Glassveranda sa...

Ble en veldig koselig belysning! :))
Ha en fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann.

Nennes sa...

Så fint :)
Koselig!

Klem

Fru Brekke sa...

Så fine nye lamper:))
Ønsker deg en fin fredag!
Karen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails