torsdag 30. september 2010

Gavepose ♥

Jeg glemte helt å ta bilder da jeg var på føråpningen av Home & Cottage på Mo i går, jeg... Hodeløs, kalles det kanskje. Men, jeg ble helt oppslukt i alt det fine de hadde at det falt meg ikke inn å ta bilder engang.Da jeg kom hjem i går, så prøvde jeg å få tatt noen ok bilder av varene jeg hadde med meg hjem, men jeg er ikke velsigna med noe serlig bra kamera! Minnebrikken på digitalkamera er ødelagt, så jeg får ikke bruk dét kameraet før jeg finner meg ny brikke og kameraet på "kameramobilen" min er helt utrolig dårlig..! 

Jajja...

Det jeg ville vise dere i dag, var alt det fine vi fikk i gaveposen på Home & Cottage i går.

Duftelys, vanlig lys, ei herlig duftsåpe og smaksprøver på Pukka te.

Gleder meg til å smake på denne teen, - har aldri prøvd den. ♥ Det får blir til helga når roen får senke seg litt i heimen. Da skal også duftelyset få komme til sin rett.

Kjøpte meg noe småtteri også som jeg skal vise dere senere.


Etter skole og sfo i dag skal vi stikke på grilltur sammen med klassen til junior. Været er knall, så det kommer til å bli en flott tur.

Ønsker dere alle en flott dag.
Vi blogges.

3 kommentarer:

♥ Linnie ♥ sa...

Koselig innhold i posen, artig å bli satt pris på slik - når man kommer på før-åpning =)

Håper dere får en koselig grilltur :)

Nydelig vær ja, vært det i flere dager, kjempeherlig :)

Klem Linnie =)

Mona sa...

Fikk visst ikke tatt noe særlig bra bilde jeg heller....men en herlig butikk syns jeg.Håper du får en fin helg, stikker på hytta og koser meg see y.....klem

Fossestua sa...

Veldig fornøyd med den goodie-posen jeg også :)
Duftelyset luktet kjempegodt! Skulle vært flere slike åpninger av nye butikker, hihi :)
Og de teposene....kattene våre gikk bananas oppi posen da jeg kom hjem! Det var tydeligvis ett eller annet med lukten av den røde teposen de ble så gale av! De rullet seg oppå den, slikket og luktet på den! Har aldri sett en slik oppførset på de...ikke engang når de har fått kattemynte!
Blir spennende å prøve den, hihi :)
Klem fra Lise

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails