torsdag 28. oktober 2010

Forberedelser til Halloween

Det ser ut til å kunne bli en tradisjon...

Hver halloween de siste årene har junior hatt noen venner på besøk og hatt halloweenfest her hos oss. Ungene kler seg ut og får snop og brus. Det pyntes selvfølgelig litt både inne og ute. Også i år ser det ut til å bli en liten fest her hos oss. Koselig.


Vi pynter litt ute på trappa for å signalisere at det er ok å komme og banke på døra vår for å tigge digg. :)


Dersom de har lyst (og været tillater det) så får ungene ta seg en runde i nærheten for å gå "knask eller knep". Jeg vet jo at mange ikke er serlig begeistra for denne nye tradisjonen vi har fått tredd over oss. Men, vi forsøker å gjøre det beste ut av det uten å ta helt av. 


Vi har vært i byen i dag for å kjøpe kostyme og litt pynt til bordet. Junior fikk velge hva vi skulle ha i tillegg til det lille vi hadde fra før. Så her ble det hodeskallelysestaker og gresskar med en liten skumling sittende på.


I morgen tror jeg faktisk at vi får tid til å slappe av hjemme etter endt skole- og arbeidsdag. Men, ellers blir det full fart hele helga. Lørdag (MORGEN) skal junior på barnas idrettsdag og søndag står det først en bursdag på tapeten før det blir halloweenfest.


Oj..! Kanskje vi burde finne en bursdagsgave til kameraten som feirer bursdag..? Absolutt ikke noe problem å få dagene til å gå her i huset, nei..! Det blir IKKE utskåret gresskar i år! 
(he-he-he)

Snart helg, folkens!
God helg, alle sammen!

2 kommentarer:

♥ Linnie ♥ sa...

Flink du er som ordner til Halloweenfest for din sønn og hans venner :)

Her går eldstemor trick or treat sammen med noen venninner, hvert år, og ungene som banker på hos oss, får noe i bøttene sine, men utover deeeeeet er det ikke så veldig mye feiring rundt Halloween i vår familie :)

Tror snuppa skal på sånn halloween-fest som arrangeres i kveld, dersom det ikke blir endring i planene hennes :)

Man må vel bare prøve å følge med i tiden =)

Ønsker deg og sønnen din ei flott helg! =)

Alltid koselig å få tilbakemeldinger fra deg, på mine blogginnlegg :D

Klem Linnie =)

Frk.Vatland sa...

Hei så artig å stelle i stand litt for barna:)
Vi venter til nesteår da eldste gutten begynner på skolen, men må ha litt til de som kommmer på dørene da... skal følge bloggen din videre og da kommer du sikkert til å høre fra meg innimellom:)
Hadde vært kos om du ville følge min også:)

Ha en fin halloween feiring!

Klem fra Brit Olaug

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails