lørdag 9. oktober 2010

Hjemme er best :)

Borte bra, men hjemme best.

I går kveld kom jeg hjem fra Tromsøturen og fikk sove i min egen seng. Hotellsenger er herlige, de. Men, det er nå en gang best å sove i egen seng, syns jeg.

Om jeg var på shopping mens jeg var i Tromsø..?
Så klaaart..!


Det kommer et innlegg seinere om det jeg fikk raska med meg derfra. Men, først litt om det å handle hos Hilde... Dét kan by på overraskelser, det! Men, det som er med overraskelsene når man handler hos henne, er at de er sååå kule!Jeg har i dag henta min andre bestilling hos henne og atter en gang lå det noen overraskelser sammen med det jeg bestilte. Overlykkelige meg som gleda meg til å hente zinkhusene jeg har bestilt til meg selv og noen andre, ble jo bare enda meg lykkelig når jeg fant denne overraskelsen sammen med bestillingen:


Kos.

Nå funker opplastingen som den skal igjen så da er det vel bare å sette i gang å ordne de innleggene om hva jeg kjøpte på føråpningen av Home & Cottage og det jeg fant i Tromsø.


1 kommentar:

Lykkeliten sa...

Det er alltid deilig å komme hjem til sin egen seng;) Hilde er bare helt super! Gleder meg til å få penger på konto;) Har sett meg ut så masse hos henne i det siste som jeg MÅ HA;-P

Ha en super helg videre!
Klem♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails