fredag 15. oktober 2010

Noen gode tips for helgen..? :)

Noen der ute som har noen gode tips til hva vi kan finne på i helgen?Hverdagen som alenemamma er litt tøff til tider og jeg føler at helt ordinære ting som middag, lekser, oppvask osv. stjeler så mye tid jeg heller skulle brukt sammen med sønnen min. Jeg mååå leke mer (jeg vet, jeg vet)! ♥ Det blir for mye "alvor" i hverdagen... Ser det inni mellom at på enkelte områder skulle jeg kanskje hatt litt mer fokus tidligere...

All ære til aleneforeldre med flere unger!

Kanskje noen har noen superenkle tips til ting hva han og jeg kan gjøre sammen som jeg bare ikke kommer på..? ♥ Vi trenger absolutt mer kvalitetstid sammen.

Kjenner at jeg må finne et annet spor fremover. Det er litt vanskelig innimellom. Hus, hage og bil fixer seg ikke selv og jeg har jo ingen andre som tar tak i disse tingene... Vel, det som skjer er at "alt" blir utsatt og utsatt. Det er heller ikke så lett å finne på noen aktiviteter med andre om ettermiddagene heller, for de andre med unger og "full familie" har jo sitt å holde på med... Nå har jeg da endelig funnet en ettermiddagsaktivitet gutten min har veldig lyst å være med på. Han er nemlig slettes ingen fotballgutt, - noe nesten alle gutta på hans trinn er...

Puh...
Sorry at jeg buser ut med noe sånt rett før helgen.Ønsker dere alle ei gooood helg!
Klem.

7 kommentarer:

♥ Linnie ♥ sa...

Hvorfor ikke ta en tur på bowlingen sammen, eller på kino?

Det er sånt mine jenter setter pris på iallefall :) Spesielt hun største, på 8,5.

Skjønner at du føler det blir mye alvor i hverdagen, det gjør selv jeg, selv om jeg har en mann som kommer hjem hver dag.

Ikke så gøy å være alene hver natt fra før 3, sliter litt med søvnen pga det, og hangler meg som regel gjennom resten av dagen, så jeg gleder meg alltid til helg og familietid :)

Ja, så kan dere kanskje også leie/kjøpe film å se hjemme, lage et godt kveldsmåltid sammen (pizza eller taco kanskje), og kose dere med film, god mat, og kanskje avslutte med litt lørdagssnop? :)

Hva med å arrangere en liten skattejakt i hagen, dersom dere har det, eller inne i leiligheta?

Jentene her synes det er gøy de gangene vi har kjøpt gullmynter på nille (slike med sjokolade i), laget kart eller lapper med små hint til neste lapp, helt frem til et skrin med gullmynter i ;)

Kanskje spørre han selv, hva han har lyst til å finne på sammen med mamma...?

Jeg vet ikke.

Ønsker deg og sønnen din ei kjempekoselig helg iallefall.
Nydelig vær er det, og jeg håper det holder hele helgen :)

Klem Linnie =)

Tomines hjem sa...

Hei... ønsker dere en deilig helg uansett hva dere finner på.. jeg husker så godt min sønn sa til meg når han var 5 år... " mamma... skal vi leke at det ikke er lov å si - jeg skal bare- idag???"... jeg husker jeg slapp alt og bare bare lekte og lekte og lekte.. og FOR en fantastisk følelse... vi sier for ofte jeg skal bare vaske, brett, lage mat ... osv osv..

nyt øyeblikket... Det er helt sikkert!!

stor klem til deg... ♥

Fossestua sa...

Hmmm, vet ikke helt hva jeg skal råde deg til. Selv er vi barnløse, hvis du ser bort fra våre 2 pusekatter, hihi :)
Men hva med å dra i bassenget, spise kroneis etterpå, lage noe godt å spise som han kan hjelpe til med å lage, og lese litt fra en bok til han når han skal legge seg?
Skjønner at det må være frustrerende å være alene om alle "voksen tingene", men dere har i alle fall hverandre :)
Klem fra Lise

Hilde Heimdal sa...

Det er slitsomt å være alene mamma, kjenner til det var det noen år jeg å :)

Men vet du hva jeg har lært meg, hva jeg har tenkt på i det siste !! For jeg har alltid hatt for lite tid til sønnen....skulle gjort sånn og skulle gjort det...

Dårlig samvittighet for jeg får ikke gjort husarbeid og ikke vært nok sammen med sønnen ...

Men vet du hva....Det skal sååå lite til, man behøver ikek gjøre noe voldsomt, eller mye sammen, for man kan gjøre små ting i hverdagen som ser lite ut men betyr mye !! :)

Bare å ta en liten tur på butikken, sammen....gå på et bakeri sammen kjøpe no godt....Det skal så lite til !! Så gjør man litt smamen, så er man i huset og holder på med vårt men likevel er vi der sammen selv om sønnen ser på tv, spiller playstation eller gjør noe annet, så tar vi pauser og tar en liten prat gir en klem og så gjør hver vårt igjen.

Det viktigste er at vi koser oss sammen, er der for hverandre, behøver ikke gjøre det helt store...kanskje bare lage noe mat isammen :)))

Av og til er det jo gøy å finne på noe spesielt, men det aller viktigste er bare gjøre NOE sammen mener nå jeg da :)))))

Så uansett hva du finner på, KOS dere i helga :)

Og du, ta en ting av gangen, vi kommer aldri til å føle alt er fedig uansett heheheh :)

Kikki sa...

All ære til aleneforeldre - uansett antall barn!
Svømming er jenta vår veldig glad i, men hun er bare to år da.. Gutter på 7 har jeg ikke så mange tips til. :-)
Håper dere finner på noe kjekt og får en fin helg!

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Dere er så herlige! Tusen takk!


I dag har huset blitt totalt neglisjert og fokus har vært på gutten. Ble invitert på reker etter jobb hos ei venninne og familien hennes. Og etter en handletur ble det film og popcorn på meg og gutten. Vi har baaare kost oss. Herlig! ♥

Klem

adalesverden sa...

hei
så fint at du la igjen kommentar, da fant jeg jo deg;)
Ønsker deg en flott helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails